Secretaresses

Op werkdagen is de receptie telefonisch bereikbaar vanaf 8.00 uur tot ong. 13.00. Voor vragen en/ of opmerkingen kunt u contact opnemen met Corry of Lydeke. Wanneer u na 13.00 de praktijk probeert te bereiken, kan het zijn wij de telefoon niet kunnen beantwoorden en dat u wordt doorverbonden met het antwoordapparaat. Deze kunt u dan inspreken, waarna u zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk de volgende ochtend vroeg, wordt teruggebeld. U kunt er ook voor kiezen om een mail te sturen. Bij contact kunt u de benodigde gegevens vinden.

medewerker fysiotherapie praktijk in Leiden

Corry Boin: administratieve medewerker

Heeft vanaf 1966-2000 gewerkt als fysiotherapeute bij de Praktijk Boisotkade. Doet momenteel vrijwilligerswerk voor de stichting Terminale Thuiszorg en vakanties met zorg voor ouderen. Corry doet de administratieve taken bij ons in de praktijk op maandag, woensdag en vrijdag van 8:00-12:00 uur.

fysiotherapeut Leiden medewerker Lydeke

Lydeke Bouman: administratieve medewerker

Heeft vanaf 1979-2009 gewerkt als fysiotherapeute bij de Praktijk Boisotkade. Doet momenteel vrijwilligerswerk voor Rijnland Revalidatie Centrum. Lydeke doet de administratieve taken bij ons in de praktijk op dinsdag en donderdag van 8:00-12:00 uur.