Team

De maatschapleden

 

Fysiotherapeut en Maat Niels


Niels Kooijman


Sinds 2006 is Niels werkzaam bij de Praktijk Boisotkade. Na de studie fysiotherapie, heeft hij zich gespecialiseerd in Manuele Therapie, SOMT, een 4-jarige studie. Tijdens deze specialisatie is zijn interesse voor het kaakgewricht gegroeid, waarna hij de opleiding tot orofaciaal therapeut in 1,5 jaar heeft gevolgd bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Aansluitend op deze opleiding, is hij doorgegaan met de verkorte Master Manuele Therapie bij SOMT, waarbij het eindproduct gericht is geweest op kaakklachten. Sindsdien behandelt Niels geregeld patiënten met klachten in het hoofd-hals-nek-kaakgebied, waar een groot deel van zijn interesse ligt. 
Aanwezig op maandag tot en met donderdag, en in de onevenweken ook op vrijdag. 's Avonds behandeld worden is mogelijk op maandag en woensdag. Niels werkt de gehele week op de Boisotkade. Voor contact kunt u Niels rechtstreeks mailen.

Fysiotherapeut en Maat Ilena

Ilena Nijhof-Winkel


Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag op de Boisotkade. Op woensdagochtend en donderdagmiddag ook aanwezig op de Amphoraweg. Voor contact kunt u Ilena rechtstreeks mailen.

Team

fysiotherapeute

 

Josette Lubberts: fysiotherapeute

Josette is momenteel werkzaam als waarneemster. Zij richt zich op fysiotherapeutische behandelinden in de praktijk en bezoekt patienten aan huis. Werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag/donderdag aan de Boisotkade en de Amphoraweg. Voor contact kunt u Josette rechtstreeks mailen.

fysiotherapeute

 

Emma van den Broek

Emma van den Broek

Emma is sinds september 2015 werkzaam bij de praktijk. Hiervoor heeft zij bij twee andere fysiotherapiepraktijken gewerkt. Ze is te vinden op de locatie op de Amphoraweg op dinsdag, donderdag en vrijdag, en op de Boisotkade op woensdagavond.

Ze is gericht op zowel fysiotherapeutische behandelingen als medische training. Ze heeft twee cursussen ‘kinesiotaping’ afgerond die de behandelingen goed ondersteunen. Ook heeft zij de cursus ‘pilates trainer’ gedaan, waardoor ze met name patiënten met rugklachten goed kan helpen bij het versterken van de buik- en rugspieren met pilatesoefeningen. 

Bij de medische training begeleidt ze patiënten met verschillende (bewegings)klachten tot het gewenste niveau, of totdat zij zelfstandig in de oefenzaal aan de slag kunnen (zie ‘Amphoraweg MTA’). Hierbij stelt ze een persoonlijk trainingsschema op, gericht op de klachten van de patiënt. 

Ook gericht op het trainen van patiënten is de afgeronde cursus ‘Fysiotherapie bij COPD en astma’. Met deze kennis en vaardigheden is ze in staat om patiënten met longproblematiek te begeleiden bij het sporten.

Daarnaast heeft zij de cursus ‘Fysiofitheidscan’ gedaan (zie ‘Amphoraweg MTA – Test uw fitheid’), waardoor zij de fitheid van patiënten kan meten en persoonlijke trainingsadviezen kan geven. 

Sinds 1-8-2018 is Emma niet meer bij ons in dienst.fysiotherapeute

Stefanie Harteveld

Opleidingen: Bachelor Fysiotherapie te Nieuwegein, Master Manueel therapie te Amersfoort.

Mijn naam is Stefanie Harteveld. Ik ben 26 jaar en woonachtig in Oegstgeest. Sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Boisotkade.
Hiervoor heb ik bij twee andere fysiotherapiepraktijken gewerkt. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Fysiotherapie Thim van der Laan te Nieuwegein.

In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd aan de SOMT te Amersfoort en heb ik mijn master manueel therapie succesvol afgerond.

Ik ben aanwezig op de maandag, woensdag en vrijdag. En werk de gehele week op de Boisotkade.


Voor contact kunt u Stefanie rechtstreeks mailen.

Administratie

 

Trudy van Schie

Trudy is dagelijks aanwezig van maandag tot en met vrijdag vanaf 8.15 tot 13.00 aanwezig. Trudy zorgt voor de goede telefonische bereikbaarheid van de praktijk, en zorgt voor alle administratieve activieiten. Voor contact kunt u Trudy rechtstreeks mailen.