Amphoraweg fysiotherapie

Zelfstandig sporten op de Amphoraweg.

Vanaf 1 januari 2016 zullen er een aantal zaken gewijzigd worden voor het trainen aan de Amphoraweg. Een van de belangrijkste wijzigingen gaat zijn, dat de praktijk aan de Amphoraweg haar eigen naam gaat krijgen.
Vanaf 2016 zal deze lokatie heten:

Medisch Trainingscentrum Amphoraweg.

Het Medisch Trainingscentrum Amphoraweg (MTA) blijft onderdeel van de Praktijk Boisotkade, en zal daardoor ook onder haar condities blijven functioneren. Om de trainingen bij MTA te gaan verbeteren, gaan we vanaf 1 januari 2016 abonnementen aanbieden voor het zelfstandig trainen. Om in aanmerking te komen voor een abonnement, zal eerst een afspraak worden gepland met de fysiotherapeut, waarmee een concreet plan wordt opgesteld voor het trainen. Zijn er bijvoorbeeld rugklachten, dan zal de training gericht zijn op het versterken van specifieke rug- en buikspieren, in combinatie met een cardio-training. Zijn er bijvoorbeeld knie- of enkelklachten, dan zal uw fysiotherapeut hier een doelgericht programma voor opstellen.

Na 3-4 keer onder begeleiding te hebben getraind, kunt u zelfstandig verder gaan trainen gedurende 1 maand. Op afgesproken tijden zal de trainingsruimte voor u gereserveerd worden, zodat er nooit teveel mensen tegelijk aan het trainen zijn. Zo kunt zonder te wachten effectief wisselen van de apparatuur en het trainingsprogramma doorlopen, en genieten van een excusieve trainingsruimte.

Na 1 maand zal er weer een controle en evaluatiemoment gepland staan met uw fysiotherapeut. Zij zal met u de vorderingen bespreken, en waar nodig is het trainingsschema aanpassen. Hiermee kunt u de training bij MTA voortzetten, of besluiten om deze training in een sportschool te gaan doen. Heeft u interesse in een trainingstraject, of bent u geadviseerd om te gaan trainen, dan kunt u voor meer informatie of het plannen van een afspraak contact met ons opnemen via praktijk@fysioboisot.nl, of ’s morgens telefonisch: 071-5125765.

Bekijk hier een fotoimpressie van de locatie.

Inschrijven

Nieuw bij onze prakijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?