Pilates

Als pilates-, yogadocente, coach en personal trainer, wil ik mensen graag inspireren aandachtig te luisteren naar hun lichaam en er respectvol mee om te gaan. Ik heb als docent ruime ervaring in pilates en yogalessen geven aan groepen en verzorg daarbij persoonlijke pilates en yogalessen. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in o.a. bekkenbodem yoga, stoelyoga, en critical alignement yoga (CAY).

Mijn lessen zijn geschikt voor iedereen die op een bewuste, verantwoorde manier met zijn/haar lichaam wil omgaan en kenmerken zich door een persoonlijke benadering, waardoor ieder op eigen niveau de les kan volgen.

Ik moedig u aan tot een stukje zelfonderzoek tijdens de pilatesbeoefening. Welke gebieden in het lichaam hebben aandacht nodig, waar liggen uw grenzen, welke extra ondersteuning of aanpassing kunt u gebruiken, en wat geeft energie en plezier. U krijgt daarbij tips om de oefeningen mee te nemen het dagelijks leven.

Aandacht voor houding, flexibiliteit, balans, coordinatie en een juiste ademhaling staan centraal bij pilates, waarbij ruimte is voor zowel inspanning als ontspanning. Door goed voor u zelf te zorgen met pilates, zult u al snel merken dat het een positieve invloed heeft op uw gezondheid. Regelmatige pilatesbeoefening kan het lichaam helpen op een natuurlijke wijze te herstellen, het kan chronische pijnklachten of verminderen en ondersteunen bij revalidatie of blessure herstel.

Het is geschikt bij rug-, nek- schouder- en bekkenbodemklachten.

Persoonlijke pilates is een pilates training voor u op maat. Uw fysiotherapeut kan adviseren dat persoonlijke pilates geschikt voor u is of u kunt uit eigen overweging hier zelf voor kiezen.

Tijdens een kennismakingsintake, wordt een persoonlijk trainingstraject met u besproken, afgestemd op uw persoonlijke behoeften en wensen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

Marianne Melgers
tel: 06- 24862718
email: info@mariannemelgers.nl
website: www.mariannemelgers.nl

of Praktijk Boissotkade
tel: 071-5125765

Inschrijven

Nieuw bij onze prakijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?