Introductielessen Pilates

Pilates bij Praktijk Boisotkade in het Medisch Trainingscentrum Amphoraweg 

Praktijk Boisotkade biedt in samenwerking met Marianne Melgers pilatestraining aan bij het Medisch Trainingscentrum Amphoraweg. Deze pilatestraining kan worden gevolgd ter aanvulling of aansluitend op de reguliere behandeling fysiotherapie of manuele therapie. Het is tevens geschikt voor iedereen die op een bewuste en verantwoorde manier met zijn lichaam wil omgaan.

Het doel van de samenwerking is om de kennis van het trainingsvlak van pilates en het (para)medische te combineren. Zo zal er een goed programma op maat voor de cliënt worden samengesteld, om op een verantwoorde wijze de individuele trainingsdoelen te kunnen bereiken.

Pilates vermindert rug- en nekklachten, helpt blessures te voorkomen of te herstellen en is goed te combineren met allerlei sporten. Het is zeer geschikt tijdens of na revalidatie of blessure herstel en bij rug-, nek-, schouder- en bekkenbodemklachten.

Al na enkele pilateslessen treedt er verandering op in de houding, balans en flexibiliteit: hierdoor voelt u zich al snel soepeler, sterker en vitaler; er ontstaat een efficiënt gebruik van spieren en gewrichten.

In de oefenruimte aan de Amphoraweg kunt u terecht voor een pilatesles in klein groepsverband of een doelgerichte personal pilatestraining op uw eigen niveau en tempo onder begeleiding van een van de pilatesdocenten.

Personal pilatestraining:

Op afspraak kan er, na een intakegesprek, een trainingsmoment worden gekozen op basis van individuele begeleiding of in (klein) groepsverband.

Pilatestrainer : Marianne Melgers
tel : 06-24862718
mail: info@mariannemelgers.nl

Uw fysiotherapeut kan u er zeker meer over vertellen

Inschrijven

Nieuw bij onze prakijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?