Ons Team

Niels Kooijman

Niels Kooijman

Praktijkeigenaar, Manueeltherapeut - Orofaciaal therapeut MSc

Sinds 2006 is Niels werkzaam bij de Praktijk Boisotkade. Na de studie fysiotherapie, heeft hij zich gespecialiseerd in Manuele Therapie, SOMT, een 4-jarige studie. Tijdens deze specialisatie is zijn interesse voor het kaakgewricht gegroeid, waarna hij de opleiding tot orofaciaal therapeut in 1,5 jaar heeft gevolgd bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Aansluitend op deze opleiding, is hij doorgegaan met de verkorte Master Manuele Therapie bij SOMT, waarbij het eindproduct gericht is geweest op kaakklachten.

In het werkveld is Niels vooral gericht op het behandelen van mensen met klachten in het hoofd-hals-nek-kaakgebied. Denk hierbij aan hoofdpijnklachten, duizeligheid, kaakklachten, nekklachten, maar ook tinnitus en aangezichtspijnen.

Niels is aanwezig van maandag tot en met vrijdag. Op maandag en woensdag is het ook mogelijk om ’s avonds behandeld te worden.

 

Stefanie Harteveld

Stefanie Harteveld

Fysiotherapeute - Manueeltherapeute MSc

Opleidingen: Bachelor Fysiotherapie te Nieuwegein, Master Manueel therapie te Amersfoort.

Mijn naam is Stefanie Harteveld. Ik ben 26 jaar en woonachtig in Oegstgeest. Sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Boisotkade.  Hiervoor heb ik bij twee andere fysiotherapiepraktijken gewerkt. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Fysiotherapie Thim van der Laan te Nieuwegein.

In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd aan de SOMT te Amersfoort en heb ik mijn master manueel therapie succesvol afgerond.
Ik ben aanwezig op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

In de praktijk werk ik veel samen met Angelique van der Hoogt, polotherapeute. Zij is gevestigd op onze andere locatie. Samen met haar behandel ik regelmatig mensen met klachten in de onderrug. Door middel van een afstemming in het behandelproces tussen podotherapeut en manueeltherapeut kan een terugkerende rugklachten beter worden aangepakt; door het aanpassen van het steunvlak met steunzolen en een verbetering in de mobiliteit van de onderrug en het bekken is het herstel vaak efficiënt en snel.

Voor contact kunt u Stefanie rechtstreeks mailen.

Ilena Nijhof-Winkel

Ilena Nijhof-Winkel

ZZP; Fysiotherapeute - Master Kinderfysiotherapeute

Ilena is al jaren verbonden aan de praktijk en kent hierdoor de praktijk erg goed. Als fysiotherapeute is Ilena gespecialiseerd in het behandelen van kinderen (Master Kinderfysiotherapeute) en werkt geregeld samen met de kinderoefentherapeute op de Boisotkade.
Daarnaast begeleidt Ilena verschillende groepen, en is gespecialiseerd in het begeleiden van COPD, claudicatio intermittens (etalagebenen), en cardiovasculair leiden. Deze groepen begeleidt zij op de Amphoraweg.
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag op de Boisotkade. Op woensdagochtend en donderdagmiddag ook aanwezig op de Amphoraweg.
Voor contact kunt u Ilena rechtstreeks mailen.

Josette Lubberts

Josette Lubberts

ZZP; Fysiotherapeute - Dry Needling - Mulligantechnieken

Josette is momenteel werkzaam als waarneemster. Zij is gespecialiseerd in Dry Needling en de behandelmethode van Mulligan. Wanneer manuele therapie te intensief is, dan kan Mulligan als een zachte maar doeltreffende behandeling worden ingezet.
Momenteel is Josette in opleiding tot oedeemtherapeute.
Werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag/donderdag aan de Boisotkade en de Amphoraweg. Voor contact kunt u Josette rechtstreeks mailen.

Trudy van Schie

Trudy van Schie

Receptie / Administratie

Trudy is de centrale spil in de praktijk. Zij zorgt voor een goede telefonische bereikbaarheid, en verzorgt de administratie voor de praktijk. Zij is op werkdagen aanwezig vanaf 8.15 tot 13.00. Voor contact kunt u Trudy rechtstreeks mailen.

Inschrijven

Nieuw bij onze prakijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?