Ons Team

Niels Kooijman

Niels Kooijman

Maatschaplid

Sinds 2006 is Niels werkzaam bij de Praktijk Boisotkade. Na de studie fysiotherapie, heeft hij zich gespecialiseerd in Manuele Therapie, SOMT, een 4-jarige studie. Tijdens deze specialisatie is zijn interesse voor het kaakgewricht gegroeid, waarna hij de opleiding tot orofaciaal therapeut in 1,5 jaar heeft gevolgd bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Aansluitend op deze opleiding, is hij doorgegaan met de verkorte Master Manuele Therapie bij SOMT, waarbij het eindproduct gericht is geweest op kaakklachten. Sindsdien behandelt Niels geregeld patiënten met klachten in het hoofd-hals-nek-kaakgebied, waar een groot deel van zijn interesse ligt.

Aanwezig op maandag tot en met donderdag, en in de onevenweken ook op vrijdag. ’s Avonds behandeld worden is mogelijk op maandag en woensdag. Niels werkt de gehele week op de Boisotkade

Ilena Nijhof-Winkel

Ilena Nijhof-Winkel

Maatschaplid

Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag op de Boisotkade. Op woensdagochtend en donderdagmiddag ook aanwezig op de Amphoraweg. Voor contact kunt u Ilena rechtstreeks mailen.

Josette Lubberts

Josette Lubberts

Fysiotherapeute

Josette is momenteel werkzaam als waarneemster. Zij richt zich op fysiotherapeutische behandelinden in de praktijk en bezoekt patienten aan huis. Werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag/donderdag aan de Boisotkade en de Amphoraweg. Voor contact kunt u Josette rechtstreeks mailen.

Stephanie Harteveld

Stephanie Harteveld

Opleidingen: Bachelor Fysiotherapie te Nieuwegein, Master Manueel therapie te Amersfoort.

Mijn naam is Stefanie Harteveld. Ik ben 26 jaar en woonachtig in Oegstgeest. Sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Boisotkade.  Hiervoor heb ik bij twee andere fysiotherapiepraktijken gewerkt. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Fysiotherapie Thim van der Laan te Nieuwegein.

In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd aan de SOMT te Amersfoort en heb ik mijn master manueel therapie succesvol afgerond.

Ik ben aanwezig op de maandag, woensdag en vrijdag. En werk de gehele week op de Boisotkade.

Voor contact kunt u Stefanie rechtstreeks mailen.

Trudy van Schie

Trudy van Schie

Receptie / Administratie

Trudy is dagelijks aanwezig van maandag tot en met vrijdag vanaf 8.15 tot 13.00 aanwezig. Trudy zorgt voor de goede telefonische bereikbaarheid van de praktijk, en zorgt voor alle administratieve activieiten. Voor contact kunt u Trudy rechtstreeks mailen.

Inschrijven

Nieuw bij onze prakijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?