Carpaal tunnel syndroom Leiden

Carpaal tunnel syndroom behandelen in Leiden? FysioBoisot.

Voor carpaal tunnel syndroom in Leiden kunt u al enkele jaren terecht bij FysioBoisot. Wij behandelen deze aandoening met een tractie-apparaat. Het doel van de behandeling is er op gericht dat operatie voorlopig kan worden uitgesteld, zo niet overbodig kan worden.

Behandeling in Leiden?

Carpaal tunnel syndroom behandelen wij in Leiden op de Boisotkade, waar wij het PHYSTRAC apparaat tot onze beschikking hebben. De Phystrac is een mechanisch tractieapparaat. Het apparaat geeft via een band om de pols, tractie aan de onderarm.

De onderarm en de elleboog worden met fixatiebanden op de juiste plaats gehouden. De tractie aan de onderarm wordt gegeven via de band om de pols, die bevestigd is aan een aandrijf- mechanisme. Dit zorgt voor een gecontroleerde tractie van de onderarm en pols waardoor structuren, spieren en ligamenten, die betrokken zijn bij het in stand houden van de klachten (Carpaaltunnel syndroom), gaan ontspannen, een gestandaardiseerd apparaat. Deze handelingen in de behandeling van Carpaaltunnel syndroom leiden tot verlichting en soms verdwijnen van de klachten. 

Voor behandeling van Carpaal tunnel syndroom kunt u terecht bij: 

Hoe wordt u fysiotherapeut in Leiden beoordeeld?

Inschrijven

Nieuw bij onze praktijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?