Fysiotherapie Leiden

Fysiotherapie in Leiden?

Voor fysiotherapie in Leiden hoeft u niet verder te zoeken. FysioBoisot is al jaren het vertrouwde adres voor alles op het gebied van fysiotherapie, met 2 locaties in Leiden. 

Wij hebben vele verschillende specialisaties in huis, van ‘gewone’ fysiotherapie tot specialistische vormen, zoals fysiotherapie bij hoofdpijn of nekpijn. Fysiotherapie is veelzijdig toepasbaar.

Wilt u weten of fysiotherapie u ook van uw klachten af kan helpen? Neem gewoon even contact op met onze praktijk en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Wanneer fysiotherapie?

De fysiotherapeut kan u helpen bij verschillende lichamelijke klachten die u kunt ervaren tijdens het bewegen bij bepaalde houdingen.

De oorzaak van de klacht kan bijvoorbeeld komen door een sportblessure of een neurologische oorzaak.  Vaak gaan nek en rugklachten vanzelf weer over, maar soms is het nodig om een fysiotherapeut de klachten te laten onderzoeken en behandelen.

FysioBoisot, ook uw fysiotherapeut in Leiden?

Dit kunt u zelf beslissen, maar u kunt ook advies inwinnen bij uw huisarts. Het is wel mogelijk om zonder tussenkomst van uw huisarts naar een fysiotherapeut te gaan. Mocht u direct contact met een fysiotherapeut in Leiden willen, dan zijn wij er voor u.

Voor fysiotherapie kunt u terecht bij:

Hoe wordt u fysiotherapeut in Leiden beoordeeld?

Inschrijven

Nieuw bij onze praktijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?